Lund Ryttersportsenter

Turridning

En annen måte å oppleve naturen

 

 

Har du lyst til å se naturen fra en annen vinkel enn vanlig? Hva med å ta turen på hesteryggen? Bli med på våre uforglemmelige rideturer i naturskjønne omgivelser.

 

Vi har trygge og gode hester, samt sikkerhetsutstyr til våre deltagere. Turene tar utgangspunkt i at deltakerne kan håndtere hesten selv, men man trenger ikke være en erfaren rytter for å kunne delta.

 

Vår standardpakke starter fra Lund Ryttersportsenter og tar samlet ca. 2 timer. Her får man være med på forberedelsene før turen, samt stell etter turen. Inkludert i prisen, på 600,- pr. deltager, er leie av hest som passer til ditt ferdighetsnivå og sikkerhetsutstyr, samt ledsager. Effektiv ridetid er ca. en time.

 

I høysesongen i juli og august tilbyr vi også langturer på totalt 4-5 timer. Dette er en lengre tur hvor man virkelig kommer tett på den norske naturen fra hesteryggen. Deltagerne kommer til en buffèt hvor de smører sin egen matpakke og får med seg drikke til turen. Det kan også være en fordel å ha med egen lett ryggsekk (kan også lånes). Også her er deltagerne med på forberedelser som oppsaling, samt stell av hesten etter turen. Pris pr. deltager kr 1250,- Effektiv ridetid er ca tre timer og turen går på en kombinasjon av grusvei og stier.

 

Turene går stort sett uansett vær, og det er derfor viktig å ha riktige klær med. Sjekk gjerne Bontveit på yr.no eller tilsvarende.

 

Dersom noen trenger personlig leier fra en av våre ansatte koster dette 500,- pr. tur. Det kan kreves personlig leier for barn under 6 år, men dette kan også være en foresatt.

 

Dersom du ønsker en skreddersydd tur for deg og dine venner, kollegaer eller familie kan du gjerne ta kontakt for mer informasjon om våre muligheter, og eventuelt pris på dette.

 

Turene må bestilles på forhånd, for at vi skal kunne gjøre forberedelser slik at dere får en best mulig opplevelse.

 

Vi har egen ridebuss som kan hente og bringe deltagere etter avtale. Pris er 1-4 pers: 150,- pr pers, 5-8 pers inkludert i prisen

 

Hos oss kan du betale med visa og mastercard.

 

For bestilling ta kontakt på booking@ryttersportsenteret.com eller på telefon 477 70 934 og velg Lund Ryttersportsenter og deretter 3 for booking,

 

Fornøyde damer på guidet ridetur

Pause ved Redningshytten på Gullfjellet

Det er også flotte turmuligheter når snøen dekker landskapet

 

 

Lund Ryttersportsenter - Vi gir deg og din hest muligheter!